Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ξύλινες επιφάνειες :Αξιολόγηση της επιφάνειας.

Πρέπει να το ξαναβάψεις ??

Μελετήστε το ξύλο : Απομακρύνεται το χρώμα από ένα σημείο που δύσκολα φαίνεται για να αποκτήσετε μια καλή ιδέα του ξύλου. Πολλά έπιπλα φτιάχνονται από διαφορετικά είδη ξύλου οπότε πρέπει να ψάξετε σε περισσότερες από μία επιφάνειες.
Ψάξτε για ενδείξεις : Κοιτάξτε για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή . Ψάξτε την εγγύηση του επίπλου για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή σχετικά με την ποιότητα του ξύλινου στοιχείου.
Εκτίμησε την κατάσταση του ξύλου : Είναι σαπισμένο ή αποτελείτε από πεπιεσμένα ρινίσματα ξύλου σκεπασμένα από φύλλο ξύλου ? Είναι κατασκευαστικά γερό ? Αυτό μπορεί να σε βοηθείσει να το περάσεις βερνίκι να το βάψεις ή να το αφήσεις στη μοίρα του.
Αξιολόγησε την κατάσταση της επιφάνειας : Υπάρχουν ατέλειες όπως βαθουλώματα, σκασίματα ή καψίματα ? Καθορίστε αν πρέπει και αξίζει τον κόπο να κάνετε επισκευές.
Μπορείς να το επισκευάσεις χωρίς διαβρωτικά: Αρκετές από τις κηλίδες και ατέλειες μπορούν να διορθωθούν χωρίς διαβρωτικά. Για παράδειγμα: Λεκέδες νερού μπορούν να απομακρυνθούν με ένα διαλυτικό λάκας η μετουσιωμένο αλκοόλ.
Πηγές : Τεχνικά περιοδικά και φυλλάδια αλλά και η εμπειρία μου σαν ελαιοχρωματιστής. Το παρόν άρθρο γίνεται να αντιγραφεί μέρος ή όλο αρκεί να υπάρχει αναφορά στη σελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...