Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Σωστή κόλληση αυτοκόλλητων στον τοίχο μας και προσφορά δώρων από την Anysticker.

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ STICKY
Σας προτείνουμε να να σκεφτείτε την σύνθεση που θέλετε να πετύχετε πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή.Καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη και βρωμιά.
Τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούνται από τρία στρώματα.
∆ιάφανη ταινία
Το αυτοκόλλητο
Το λευκό χαρτί στο πίσω

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: πριν ξεκινήσετε, απλώστε το αυτοκόλλητο σε μια επίπεδη επιφάνεια και με την κάρτα – εργαλείο εφαρμογής , εφαρμόστε πίεση επάνω στο σχέδιο , ειδικά στις λεπτές γραμμές και τις λεπτομέρειες.
ΒΗΜΑ 1
Τοποθετήστε το sticky στην επιφάνεια με χαρτοταινία.
ΒΗΜΑ 2
Ανασηκώστε το sticky και προσεχτικά ξεκινήστε να αφαιρείτε το λευκό χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι το γραφικό είναι ακόμα κολλημένο στην διάφανη ταινία μεταφοράς.
ΒΗΜΑ 3
Με μια κάρτα ασκείτε πίεση στην επιφάνεια του σχεδίου. Ασκείστε όση πίεση χρειαστεί ώστε να
εφαρμόσεται το σχέδιο χωρίς αυτό να έχει φυσσαλίδες.
ΒΗΜΑ 4
Προσεχτικά αφαιρέστε την διάφανη ταινία.

Μεταμορφώστε το χώρο σου με αυτοκόλλητα τοίχου (http://anysticker.gr/aytokollita-toixou/) για κάθε δωμάτιο και κάθε γούστο. Φτιάξε μοναδικές συνθέσεις, εύκολα και οικονομικά, με συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Αυτοκόλλητα με ζωάκια για το παιδικό δωμάτιο, δέντρα πουλιά για το σαλόνι, έξυπνες φράσεις για το νεανικό δωμάτιο και μεγάλη ακόμα ποικιλία σχεδίων για όλους τους χώρους με εύκολη εφαρμογή και χωρίς υπολείμματα κόλλας κατά την αφαίρεση.
Επιπλέον να δώσουμε απο ένα δώρο αξίας μέχρι 30ευρώ, σε 3 τυχερούς (τους πρώτους 3) που θα στείλουν email στοinfo@anysticker.gr με τον κωδικό aggelos_anysticker και την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για τις λεπτομέρειες ώστε να τους αποδόσουμε το δώρο τους.
Με εκτίμηση 
Η ομάδα του Anysticker.gr
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...