Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Spray Απομίμησης Γρανίτη.

Spray Απομίμησης Γρανίτη.


Ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό spray που δίνει μια πιστή εικόνα απομίμησης γρανίτη σε γύψινες απλίκες αλλά και σε άλλες επιφάνειες συμβατές με το spray. Όταν επιλέξουμε να βάψουμε γύψινη επιφάνεια καλό είναι να έχει στεγνώσει καλά. Το water based ακρυλικό Granite spray είναι φιλικό στην χρήση του.
Εφαρμογή:
  1. Πριν ξεκινήσουμε πρέπει να καθαρίσουμε την προς βαφή επιφάνεια από σκόνες και άλλες βρομιές που πιθανόν έχουν εισχωρήσει στις αυλακιές.
  2. Για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την επιφάνεια μας καλύτερα για να δεχτεί το Granite Color Spray, εφαρμόζουμε ένα χέρι κατάλληλο υπόστρωμα, στην περίπτωση μας με λινέλαιο. Ο χρόνος που απαιτείται για το στέγνωμα εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.
  3. Καθαρίσαμε προετοιμάσαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε το Granite Color Spray στην απόχρωση της επιλογής μας. Ψεκάζουμε από απόσταση 20 με 30 εκατοστών για καλύτερη διασπορά του χρώματος.
  4. Ψεκάστε ομοιόμορφα και μην επιμένετε σε ένα σημείο. Το Spray βάφει σωστά με κίνηση και όχι στατικά. Το ψεκαζόμενο χρώμα εισχωρεί σε κάθε λεπτομέρεια της επιφάνειας και από την πρώτη στιγμή δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται δεύτερο χέρι.
Συμβουλή:
Το υπόστρωμα ( αστάρωμα ) είναι προαιρετικό αλλά είναι σωστότερο να γίνεται γιατί υπάρχει περίπτωση σε μη ασταρωμένη επιφάνεια το χρώμα να ξεφλουδίσει.


Πηγές: Τεχνικά φυλλάδια, Περιοδικά Χρώματος και Διακόσμησης που είμαι συνδρομητής και η εμπειρία μου ως ελαιοχρωματιστής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...